Λόγω τεχνικών προβλημάτων το τηλεφωνικό κέντρο δεν λειτουργεί προσωρινά. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με την φόρμα επικοινωνίας Call Me Back
Birdphone - Αρχική σελίδα
Birdphone Search

  Birdphone


Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι: Πληρωμή κατα την παράδοση (αντικαταβολή), χρήση πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας, πληρωμή μέσω PayPal, αποστολή εμβάσματος ή κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό.

Υπάρχει ελάχιστη χρέωση μεταφορικών 2,99€ ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής

Για δέματα βάρους (ογκομετρικό) άνω των 2 κιλών υπάρχει χρέωση 1€ για κάθε κιλό (πέραν των 2 πρώτων που δεν χρεώνονται).

Περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες απο τις συνεργαζόμενες εταιρίες κούριερ επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση για παράδοση στον χώρο σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας CALL ME BACK.

Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για παραλαβή απο το κοντινότερο υποκατάστημα της εκάστοτε εταιρίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι συναλλαγές ιδιωτών άνω των 1500 ευρώ και επιτηδευματιών άνω των 500 ευρώ(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), θα γίνονται υποχρεωστικά μέσω του τραπεζικού συστήματος (κατάθεση, πιστωτική - χρεωστική κάρτα).

Πληρωμή με αντικαταβολή.

Μπορεί να γίνει πληρωμή της παραγγελίας σας στον εκπρόσωπο της εταιρίας κούριερ κατα την παραλαβή της. Η πληρωμή με αντικαταβολή επιβαρύνεται με 2,99€

Πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας και PayPal.

Για δική σας ασφάλεια δεν γίνεται παραγγελία με χρήστη πιστωτικής κάρτας ή λογαριασμού PayPal σε στοιχεία τρίτου προσώπου παρα μόνο του ιδιοκτήτη του λογαριασμού. Επίσης κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας απαιτείται η φυσική σας παρουσία και ταυτοποίηση των στοιχείων σας μέσω της αστυνομικής σας ταυτότητας ενώ δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας σας από τρίτο πρόσωπο παρά μόνο με εξουσιοδότηση θεωρημένη από δημόσια αρχή. 

Πληρωμές με τραπεζική κατάθεση.

Τραπεζική κατάθεση ή αποστολή εμβάσματος μπορεί να γίνει σε κάποιον από τους παρακάτω Τραπεζικούς μας Λογαριασμούς. Το όνομα του δικαιούχου που πρέπει να εμφανιστεί είναι Viridian AETTE.

EUROBANK 0026.0142.95.0200405082 IBAN: GR 1802601420000950200405082
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5028-058346-934  IBAN: GR 8201720280005028058346934 
ΑLPHA BANK: 238002002001655 IBAN: GR 8501402380238002002001655

  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Στα προϊόντα με το διακριτικό «Κατόπιν Παραγγελίας», πριν προβείτε σε οποιαδήποτε διαδικασία πληρωμής, παρακαλείσθε να έρθετε πρώτα σε επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων μας χρησιμοποιώντας την φόρμα CALL ME BACK.
  • Για δική σας ασφάλεια και ταχύτερη εξυπηρέτηση αναγράφετε στα σχόλια του καταθετηρίου το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας (αναφέρεται στο mail επιβεβαίωσης παραγγελίας που λαμβάνετε αυτόματα κατα την ολοκλήρωση της). Διαφορετικά θα πρέπει να μας αποστείλετε μέσω e-mail στο sales@birdphone.gr το ονομαστικό καταθετήριο, αναγράφοντας το e-mail ή το τηλέφωνο που δηλώσατε κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ώστε να μπορεί να διασταυρωθεί η πληρωμή απο το τμήμα λογιστηρίου και να αποσταλεί η παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν.
  • Παρακαλούμε πολύ, όπως κατά τις διαδικασίες Τραπεζικών καταθέσεων βεβαιώνεστε πάντοτε για το ακριβές ποσό της εξόφλησης του προϊόντος. Καταθέσεις διαμέσου διαφορετικής Τράπεζας επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον αγοραστή με «έξοδα προμήθειας Τραπέζης».
  • Καταβολές οι οποίες δεν αντιστοιχούν επακριβώς στην αναγραφόμενη τιμή του προϊόντος, θεωρούνται ανεξόφλητες και παραμένουν σε εκκρεμότητα.
  • Σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε, αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας, θα είναι Απόδειξη Λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο (Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες ή καταστήματα εφόσον μας υποβάλλουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία (Επωνυμία Εταιρείας, Δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση έδρας και αριθμό τηλεφώνου)
  • Μια πληρωμή θεωρείται ότι έχει γίνει, μόνο όταν το "birdphone.gr" εισπράξει ακέραιο το ποσό της εξόφλησης.

Πλοηγηθείτε

Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σας Διαβάστε τους όρους χρήσης
Διαβάστε τους τρόπους πληρωμής Διαβάστε τους τρόπους αποστολής
Birdphone Birdphone Birdphone

ΧΡΗΣΙΜΑ
FAQs - Συχνές ερωτήσεις
Όροι χρήσης
Τρόποι Πληρωμής
Τρόποι Αποστολής
Service - Εγγυήσεις
Ευκαιρίες Καριέρας
Επικοινωνήστε μαζί μας
Birdphone.gr
GET SOCIAL
Facebook
Γίνε φίλος στη σελίδα μας στο Facebook
Twitter
Απαντήσεις την στιγμή που τις θες. Ακολούθησε μας
Google+
Google+
YouTube
Videos συσκευών Κινητής Τηλεφωνίας και Τεχνολογίας
Newsletter
Γράψε το mail σου για μοναδικές Προσφορές
Eγγραφή    
Birdphone
BIRDPHONE.GR